Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ZAYAN

#indahdihati

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ZAYAN

#indahdihati

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ZAYAN

#indahdihati

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

ZAYAN

#indahdihati

Fashionista

Tak Perlu Pening Dah, Ni Ada Panduan Nak Padankan Warna Baju Dan Tudung!

Haaaa tak perlu pening dah! Ini ada panduannya!
21 Sep 2020, 02:11 PM

Memang tak boleh dinafikan, antara salah satu seribu seratus perkara bagi seorang wanita adalah memilih warna tudung yang sesuai dengan pakaiannya.

tak perlu pening dah, ni ada panduan nak padankan warna baju dan tudung!

Kadang-kala, tudung dah ada, tapi tak sesuai dengan baju. Ada kalanya, baju dah okay tapi tak ada tudung pula yang boleh dipadankan.

Susah juga bila nak beli baju, kena fikir balik ada tak tudung yang kena dengan baju tu. Ni belum lagi cakap bab kenduri kendara, majlis, ataupun nak pergi keluar dating. Memang pusing kepala jadinya.

Haaaaaa, tak perlu pening dah. Ni ada panduan dan color swatch yang korang boleh tengok. Lepas ni, boleh la nak padankan warna apa pun dah!

tak perlu pening dah, ni ada panduan nak padankan warna baju dan tudung!

tak perlu pening dah, ni ada panduan nak padankan warna baju dan tudung!

tak perlu pening dah, ni ada panduan nak padankan warna baju dan tudung!

tak perlu pening dah, ni ada panduan nak padankan warna baju dan tudung!

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}