Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ZAYAN

#indahdihati

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ZAYAN

#indahdihati

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ZAYAN

#indahdihati

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

ZAYAN

#indahdihati

Fashionista

Nak Pergi Bercuti? Ini 10 Burkini Muslimah Bawah RM60 Untuk Anda Pakai

Bila pakai burkini labuh dan longgar ni, barulah selesa nak berenang!
21 Dec 2020, 08:00 AM

nak pergi bercuti? ini 10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda pakai

Kredit: Freepik

Anda bakal bercuti ke destinasi tepi laut atau tinggal di hotel yang ada kolam renang? Pastinya anda teringin nak berenang sekali dengan suami dan anak-anak, tapi hasrat tu terpaksa dilupakan sebab tiada pakaian renang Muslimah yang sesuai. Anda tak perlu abaikan hasrat tersebut dengan 10 pilihan burkini ni yang bukan sahaja longgar tetapi labuh hingga ke peha:

#1 Burkini belang tepi (RM35)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Pilih nak belang pink atau biru campur pink.

#2 Burkini belang tegak (RM59.69)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Burkini dengan corak belang tegak ni kelihatan berkilau.

#3 Burkini corak bunga-bunga (RM33)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Suka corak bunga-bunga? Burkini bercorak bunga pun ada tau!

#4 Burkini basic (RM45.99)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Kalau tak nak nampak terlalu menyerlah, bolehlah pakai burkini dengan warna gelap yang basic macam ni.

#5 Burkini plus-size (RM36.42)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Buat anda yang susah nak cari baju renang yang sesuai dengan saiz badan di kebanyakan kedai, dapatkan burkini versi plus-size ni yang menawarkan saiz sehingga 4XL.

#6 Burkini stail empire (RM55)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Stail empire sangat feminin, selesa, sopan dan juga sesuai dipakai untuk wanita yang mengandung.

#7 Burkini extra longgar (RM50.14)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Kalau nak burkini yang lagi longgar dan tak berapa melekat pada badan, dapatkan burkini extra longgar ni.

#8 Burkini corak bulu burung (RM58.98)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Tampil bergaya namun simple dengan burkini bercorak bulu burung ini.

#9 Burkini corak belang halus (RM43.20)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Sangat gilakan corak belang-belang? Ini satu lagi pilihan.

#10 Burkini corak bintang (RM45.53)

10 burkini muslimah bawah rm60 untuk anda yang nak pergi bercuti

Kredit: Shopee

Jadilah bintang yang paling berkilau di tengah lautan dengan burkini corak bintang ini.

Cantik dan sopan kan burkini-burkini ini? Yang mana satu pilihan anda?

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}