Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

Anda jenis yang suka lari, shopping dengan makan tak ? Kalau suka anda memang kena join 2018 Mind Run & Carnival by Malaysia Mental Health Association (MMHA). 
2018 mind run & carnival by malaysia mental health association (mmha)
 

Di MIND Run + Karvival ni korang bukan sahaja boleh join untuk larian malam tetapi juga boleh membeli belah dan makan ! Jom sertai kitorang pada 6 Oktober ini untuk meningkatkan kesedaran bagi kesihatan mental. Inilah masanya untuk korang keluar dari kesihatan mental yang buatkan korang sentiasa berada dalam kegelapan. 

 

" Macam mana kalau saya bukan jenis yang suka berlari ? " Jangan risau ! Korang boleh je datang untuk lepak dan chill sebab banyak vendor menarik dengan trak makanan. Jadi semua dialu-alukan datang !  
 

Mana yang nak join lari korang boleh pilih antara 5 KM atau 10 KM. Daftar sebelum 15 Ogos 2018 dan korang hanya bayar harga untuk early bird je iaitu RM 30 ( tak termasuk bayaran tiket RM 2). Semua pelari akan mendapat pek pelari yang mengandungi t-shirt berwarna neon serta beg goodie yang dipenuhi dengan barangan hebat.
 
Pendaftaran Runner kini dibuka! Teruskan ke https://www.ticket2u.com.my untuk mendaftar sekarang!